NIKO een goede buur

NIKO staat niet alleen klaar voor bewoners en cliënten, maar voor alle senioren in Alkmaar-Zuid. Bij onze locatie De Nieuwpoort staan onze deuren voor u open, ook wanneer u zelfstandig thuis woont.

U kunt bij ons terecht voor sociale contacten, een warme maaltijd in ons restaurant, een bezoek aan onze bibliotheek of een van onze activiteiten. Naast gezelligheid en sociale contacten kunnen wij u ondersteunen bij praktische zaken, zoals een boodschappenservice of maaltijdservice aan huis. Wij helpen u graag waar mogelijk. Zijn er bijvoorbeeld klusjes in huis nodig of zoekt u hulp bij vervoer? De NIKO Max mobiel staat voor u klaar. Het vervoer van de Max mobiel draait echter in zijn geheel op vrijwilligers. Wij kunnen daarom niet garanderen dat een aangevraagde rit doorgaat. Mocht een rit niet doorgaan dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStichting NiKo is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Slimmere zorg

Slimmere zorg is een initiatief van de gemeente Alkmaar. Hoe kunnen vrijwilligers-organisaties en de professionele organisaties elkaar vinden en de formele en informele zorg aan elkaar koppelen. Het uiteindelijke doel is dat buurtbewoners langer zelfstandig thuis kunnen wonen en ondersteund worden door vrijwilligers en professionals.