Vacatures bij NIKO

Op zoek naar een leuke baan in de zorg? Bekijk dan hier de openstaande vacatures. Bij NIKO hebben wij meerdere locaties en afdelingen met elk specifieke zorg. Daarvoor zoeken wij mensen met een hart voor de zorg als verzorgende IG, MMZ, helpende of verpleegkundige.

Staat jouw gewenste vacature er niet bij? Je kunt ons ook altijd een open sollicitatie sturen via sollicitatie@stichtingniko.nl!

Kom werken in de zorg bij een kleinere organisatie met een groot hart.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStichting NiKo is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Hartjes

Vacatures

Verzorgende IG – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
24 uur per week

Hé Verzorgende IG… kom jij onze afdeling somatiek op de begane grond ondersteunen? De bewoners kunnen jouw hulp goed gebruiken!

BBL Verzorgende IG / Verpleegkundige (niveau 4)

gemiddeld 23 uur per week

Wil jij graag werken en leren in de zorg? Opgeleid worden tot Verzorgende IG of Verpleegkundige? Solliciteer voor een BBL traject bij NIKO!

Verpleegkundig Specialist

Stichting NIKO, Horizon Zorgcentrum en Stichting WarmThuis slaan de handen ineen en werven gezamenlijk een Verpleegkundig Specialist!
Ben jij die actieve en gedreven Verpleegkundig Specialist die op zoek is naar een uitdagende en dynamische functie? Dan zoeken wij jou.

Specialist Ouderengeneeskunde

Stichting NIKO, Stichting WarmThuis en Horizon Zorgcentrum slaan de handen ineen en werven gezamenlijk een Specialist Ouderengeneeskunde! Ben jij de geschikte kandidaat voor deze veelzijdige rol..?

Verpleegkundige – Psychogeriatrie

De Palatijn – NIKO Alkmaar
minimaal 24 uur per week

Ben jij verpleegkundige en heb je affiniteit met psychogeriatrie? Dan hebben wij een een mooie baan voor je! Bij ons op De Palatijn verwelkomen we je graag.

Verpleegkundige – Psychogeriatrie

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
24-32 uur per week

Afdeling Wonen met Structuur heeft ruimte voor een verpleegkundige! Kom jij dit gezellige team versterken…?

Helpende Plus – Somatiek

NIKO Alkmaar – De Nieuwpoort
Tot 28 uur per week (in overleg)

Wij zoeken een Helpende Plus voor de afdeling somatiek! Zoek jij een baan in de ouderenzorg bij een zéér gezellige organisatie? Kom bij ons!

EVV

De Nieuwpoort / De Palatijn – NIKO Alkmaar
minimaal 24 uur per week

Jij bent een belangrijke schakel tussen de bewoner, zijn familie en NIKO. Je hebt een coördinerende en signalerende rol en stelt samen met de bewoner een zorgplan op dat past binnen de mogelijkheden van de bewoner, of begeleidt je collega’s hierbij.

Verzorgende IG – Psychogeriatrie

De Nieuwpoort / De Palatijn – NIKO Alkmaar
uren in overleg

Bij ons draait de zorg om onze bewoners: mensen met dementie, allemaal met een eigen karakter, verhaal en zorgvraag. Naast je kerntaken begeleiden, verzorgen en verplegen, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners.

Verzorgende IG – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
Maximaal 32 uur per week (uren in overleg)

Hé Verzorgende IG… De bewoners van NIKO met een somatische zorgvraag kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Verhalen

Onze kleinschalige organisatie uit zich in een team van mooie mensen die graag samenwerken en elkaar kennen. Op deze manier werken we hard aan een veilige, maar ook gezellige omgeving voor iedereen. Gaandeweg creëren we mooie ervaringen en delen we verhalen met elkaar. Ben jij ook benieuwd naar verhalen van leden binnen het team of juist van de bewoners? Neem dan een kijkje in een werkdag bij NIKO op de verhalenpagina en lees de verhalen van NIKO medewerkers en vrijwilligers.

Hartjes