Vacatures bij NIKO

Op zoek naar een leuke baan in de zorg? Bekijk dan hier de openstaande vacatures. Bij NIKO hebben wij meerdere locaties en afdelingen met elk specifieke zorg. Daarvoor zoeken wij mensen met een hart voor de zorg als verzorgende IG, MMZ, helpende of verpleegkundige.

Staat jouw gewenste vacature er niet bij? Je kunt ons ook altijd een open sollicitatie sturen via sollicitatie@stichtingniko.nl!

Kom werken in de zorg bij een kleinere organisatie met een groot hart.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandStichting NiKo is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Hartjes

Vacatures

Dienstverlener

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
10 uur per week

Als dienstverlener bij NIKO bied jij ondersteuning en begeleiding aan onze ouderen, help je hen bij het eten en verricht je huishoudelijke taken. Jij bent onmisbaar!

Verzorgende IG (nacht) – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
16-24 uur per week

Ben jij Verzorgende IG en werk je graag in de nacht? Dan is dit mogelijk de functie voor jou, op de afdeling somatiek!

(Team)verpleegkundige – Psychogeriatrie

De Palatijn – NIKO Alkmaar
24-32 uur per week

Als teamverpleegkundige sta je garant voor de geboden kwaliteit van de zorg en dienstverlening. Je speelt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom de bewoner.

Marketingcommunicatie Specialist

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
28-32 uur per week

Wij zoeken een Marketingcommunicatie Specialist! Ben jij creatief, werk je graag zelfstandig en houd je van gezelligheid? Dan zoeken wij jou.

(Team)verpleegkundige – Psychiatrie

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
28-32 uur per week

Ben jij een verpleegkundige met interesse in of ervaring met psychiatrie? Kom bij ons op de afdeling ‘De Duinvogel’ werken!

Verzorgende IG (nacht) – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
gemiddeld 20 uur per week

Voor onze appartementen op De Kroon (somatiek) zoeken we een Verzorgende IG voor de nacht! Ben jij het nachtdier dat wij zoeken?

(Team)verpleegkundige – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
24-32 uur per week

Wil jij als teamverpleegkundige op een somatische afdeling werken én lijkt het jou wel wat om het team te coachen? Kom bij NIKO!

EVV – Wijkzorg

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
24-36 uur per week

Werk jij graag zelfstandig, maar vind je het daarnaast óók prettig om onderdeel te zijn van een klein team? Kom dan werken binnen ons wijkzorgteam! We zijn op zoek naar Helpenden Plus, Verzorgenden IG en EVV-ers.

Helpende Plus – Somatiek

NIKO Alkmaar – De Nieuwpoort
20-28 uur per week (in overleg)

Wij zoeken een Helpende Plus voor de afdeling somatiek! Zoek jij een baan in de ouderenzorg bij een zéér gezellige organisatie? Kom bij ons!

EVV

De Nieuwpoort / De Palatijn – NIKO Alkmaar
minimaal 24 uur per week

Jij bent een belangrijke schakel tussen de bewoner, zijn familie en NIKO. Je hebt een coördinerende en signalerende rol en stelt samen met de bewoner een zorgplan op dat past binnen de mogelijkheden van de bewoner, of begeleidt je collega’s hierbij.

Verzorgende IG – Wijkzorg

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
24-32 uur per week

Hoe fijn is het voor ouderen om, ondanks lichamelijke klachten, te kunnen blijven wonen in een omgeving die vertrouwd en comfortabel voelt? Als Verzorgende IG in de wijk heb je een belangrijke rol: je verzorgt cliënten bij hen thuis.

Verzorgende IG – Psychogeriatrie

De Nieuwpoort / De Palatijn – NIKO Alkmaar
uren in overleg

Bij ons draait de zorg om onze bewoners: mensen met dementie, allemaal met een eigen karakter, verhaal en zorgvraag. Naast je kerntaken begeleiden, verzorgen en verplegen, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners.

Verzorgende IG – Gerontopsychiatrie

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
uren in overleg

Werk jij graag met ouderen en heb je affiniteit met psychiatrie? Zo ja, dan is NIKO voor de afdeling Duinvogel op zoek naar jou!

Verzorgende IG – Somatiek

De Nieuwpoort – NIKO Alkmaar
16-36 uur per week

Hé Verzorgende IG… De bewoners van NIKO met een somatische zorgvraag kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Zorgmedewerkers voor de flexpool

NIKO Alkmaar
8 – 16 uur per week

In de Flexpool kun je werken met diverse doelgroepen (dementie, somatiek en psychiatrie). Een mooie kans om uitgebreide werkervaring op te doen en bij iedereen in de keuken te kijken.

Verhalen

Onze kleinschalige organisatie uit zich in een team van mooie mensen die graag samenwerken en elkaar kennen. Op deze manier werken we hard aan een veilige, maar ook gezellige omgeving voor iedereen. Gaandeweg creëren we mooie ervaringen en delen we verhalen met elkaar. Ben jij ook benieuwd naar verhalen van leden binnen het team of juist van de bewoners? Neem dan een kijkje in een werkdag bij NIKO op de verhalenpagina en lees de verhalen van NIKO medewerkers en vrijwilligers.

Hartjes