Verzorgende IG nacht voor afdeling Duinvogel

NIKO is een zorgorganisatie in beweging met 300 bewoners. Wij leveren zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen in twee locaties: De Palatijn en De Nieuwpoort. Daarbij vervullen we een belangrijke wijkfunctie in Alkmaar-Zuid.

Heb je aandacht voor ouderen en kan jij bijdragen aan een prettige en veilige omgeving? Zo ja, dan is NIKO op afdeling Duinvogel op zoek naar jou:

Verzorgende IG, vaste nachtdienst

gemiddeld 24 uur per week

Op afdeling Duinvogel wonen 30 ouderen met een psychiatrische aandoening (met een GGZ-indicatie). Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Het bieden van structuur, veiligheid en regelmaat staat centraal. Bij de psychiatrische begeleiding van de bewoners wordt samengewerkt met de GGZ NHN.

Wat ga je doen?

Je werkt gedurende de nacht. Je werkt gemiddeld 12 nachten per maand wat neerkomt op gemiddeld 24 uur per week.

Wie zoeken wij?

• Je bent in het bezit van het MBO-diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen, psychogeriatrische zorgvragers.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en ook het samenwerken met jouw collega’s gaat je goed af.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en straalt rust en vertrouwen uit.
  • Je bent authentiek en werkt vanuit onze kernwaarden.

Wat bieden wij jou?

• Een interessante functie waarin je pure persoonsgerichte zorg levert.
  • Werken in een klein, zorgvrager gestuurd team.
  • Maximale eigen regelruimte van het team in het belang van de zorgvragers.
  • Training en scholing zodat je steeds beter ‘werk van je werk’ kunt maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 (FWG-functiegroep 35) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit de mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of een communicatiemiddel óf deelname aan ‘Gezond en Fit’. Ook behoort de aan- en verkoop van verlof tot de mogelijkheden.

Wanneer je in dienst komt van NIKO wordt van je gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ben jij of ken jij de verzorgende IG die graag nachtdiensten wil werken?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via mailadres: sollicitatie@stichtingniko.com. Voor meer informatie, neem dan contact op met Petra Hof (teammanager) via telefoonnummer 06-20979429 of mail je vragen naar p.hof@stichtingniko.com.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer via het formulier:

De Nieuwpoort - Alkmaar
24 uur per week

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.